Ciorba cu carne de porc

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 4 Mar 2012 | 2248 vizualizari

 

Nu sariti cu totii cu gura pe mine! :) Stiu ca suntem in post, insa cum nu ma pot conforma, iar poftele ies la iveala uneori, am cedat :D drept dovada nici nu am asteptat sa se raceasca nitel, pozele fiind facute cand ciorbita era inca foarte fierbinte ;))

 

INGREDIENTE

  •     1/2 kg carne de porc (cu os este si mai gustoasa)
  •     o canuta cu suc de rosii
  •     radacina de telina si pastarnac
  •     1 morcov,
  •     1 ardei capia,
  •     2-3 cepe albe
  •     1 ceapa rosie
  •     2-3 cartofi taiati cubulete
  •     patrunjel verde
  •     tarhon proaspat   
  •     sare dupa gust
  •     1 l bors
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carne de porc:

Spalam carnea in apa rece, atat cat apa  sa  ramana curata, si o punem la fiert, avand grija ca de fiecare data sa adunam cu o paleta spuma formata. Intre timp, curatam legumele, le spalam si le tocam. Cand  carnea a  fiert suficient,  adaugam legumele si mai apoi, cartofii taiati cubulete si lasam pe foc cam 20 de minute. Urmeaza sucul de rosii si condimentele - sarea si tarhonul, dupa gust. In final adaugam borsul si lasam sa mai fiarba 10-15 minute impreuna, cat sa dea in clocot.  Se presara patrunjelul tocat marunt dupa ce am luat ciorba de pe foc. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Uleiul nu este necesar deoarece carnea va lasa suficienta grasime

RETETA IN IMAGINI

Ciorba cu carne de porc-0
Ciorba cu carne de porc-1
Ciorba cu carne de porc-2
Ciorba cu carne de porc-3
Ciorba cu carne de porc-4
Ciorba cu carne de porc-5
Ciorba cu carne de porc-6
Ciorba cu carne de porc-7
Ciorba cu carne de porc-8
Ciorba cu carne de porc-9
Ciorba cu carne de porc-10

COMENTARII (16)

Dya Daniela Andrei 1

05.03.2012, 16:36

va multumesc!

mihaelar63 1

16.05.2013, 12:03

Abia acum dupa ce ti-am vazut pagina Fb am avuto relevatie Daca nu ar fi alta vesela si fundal as zice ca eu le-am preparat . Aceleasi culori , preparate .

Dya Daniela Andrei 1

16.05.2013, 13:21

E de bine sau de rau?!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04