Ciorba cu fasole fideluta galbena

de Constelatialeu in Ciorbe, 1 Feb 2018 | 4838 vizualizari

 

Eu carnivora am avut pofta de o ciorba din asta asa taraneasca, fara carne, pot sa zic ca aproape toate ingredientele ciobitei sunt obtinute '' cu sudoarea mainilor'', adica am prestat la greu in gradina....abia astept sa o iau de la capat......

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole fideluta galbena ( fiarta si congelata)
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 4 cepe albe
  • 3-4 linguri cu amestec rosii si ardei ( din recolta proprie)
  • 1 lingura cu bulion de zarzare ( tot din gradina culese si procesate0
  • sare
  • cca 50 ml ulei
  • 4 l apa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu fasole fideluta galbena:

Pentru ca fasolea am avut-o la congelator, am scos-o sa se dezghete. Am curatat morcovul, pastarnacul si ceapa, ceapa am taiat-o marunt, morcovul si pastranacul le-am taiat cubulete mici.

Am pus o oala pe foc si am adaugat uleiul, am lasat sa se incinga si am pus legumele la calit,  cu un praf de sare, cca. 20 min, amestecand din cand in cand, am adaugat fasolea ( care deja era fiarta), am turnat apa. Am lasat sa dea in clocot, apoi am adaugat amestecul de rosii si ardei. Am lasat sa mai fiarba cca 5-6 min, la final am adaugat bulionul de zarzare, am potrivit de sare.

Am tras oala de pe foc si am presarat marar tocat. Este o ciorba care se poate servi atat calda, cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu fasole fideluta galbena" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

dantes 1

03.02.2018, 08:59

Buna!

mihaelar63 1

05.02.2018, 03:45

Cu legume de calitate nu are cum iesi rea

RuxyRux 1

13.02.2018, 19:59

O bunatate...imi aminteste de bunica mea draga!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de patrunjel cu perisoare din ardei