Ciorba de cartofi cu tarhon si kaizer

de claudiaO in Ciorbe, 10 Ian 2014 | 3946 vizualizari

 

Am descoperit aceasta reteta intr-un numar al revistei "Bucataria pt toti" acum vreo 3 ani. Si de atunci am repetat-o de cateva ori bune...este densa, gustoasa si usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mari
  • 2 morcovi
  • 2 buc pastarnac
  • 1 buc rad. patrunjel
  • 1 telina mica
  • 3 oua
  • 250 gr samntana
  • tarhon la otet
  • sare si otet
  • 1 lingurita cu vf de cimbru uscat
  • 250 gr kaizer afumat taiat julliene si rumenit in tigaie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu tarhon si kaizer:

Curatam radacinoasele si le punem la fiert in apa rece. Cand incep sa se patrunda, adaugam cartofii taiati cuburi maricele (1,5x1,5 cm), sare si cimbrul si fierbem pana se patrund bine. Dregem ciroba cu otet si smantana amestecata cu ou si potrivim de sare. Cand este gata punem tarhonul tocat si kaizerul rumenit; amestecam inica odata in oala si ...poftiti la masa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu tarhon si kaizer" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu carne de porc si leustean