Ciorba de fasole cu ciolan afumat

de Bya Ralu in Ciorbe, 30 Ian 2012 | 2091 vizualizari

 

una din ciorbele mele preferate,sper sa va placa si voua bucatarasi

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan afumat
  • 1/2 kg fasole
  • 1 tava de legume
  • gogosar rosu
  • 2 llinguri bors magic cu legume
  • 3 linguri bulion
  • 2 linguri faina
  • tarhon,leustean
  • vegeta,piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu ciolan afumat:

Ciolanul afumat se spala putin cu apa rece si se pune la fiert pana cand se indeparteaza carnea de pe os.

Fasolea se lasa in apa rece peste noapte. O dam in clocot in 3 ape. Ceapa se da pe razatoarea mica, morcovul se taie rondele, iar gogosarul cubulete si se calesc putin, dupa care se adauga in oala de ciorba. Adaugam si fasolea si vegeta. Ciolanul se scoate si se taie carnea bucatele, dupa care o adaugam din nou in oala de ciorba. Bulionul il punem intr-un castron cu putina apa sa se subtieze si se adauga in oala, tarhonul in otet se taie marunt, se pune si leustean si 2 linguri de bors magic.

Intr-un bol punem 2 linguri de faina cu apa si zeama din oala si se mai lasa la fiert.Se serveste cu salata de ceapa rosie

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de fasole cu ciolan afumat-0
Ciorba de fasole cu ciolan afumat-1
Ciorba de fasole cu ciolan afumat-2
Ciorba de fasole cu ciolan afumat-3
Ciorba de fasole cu ciolan afumat-4

COMENTARII (27)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

03.02.2012, 21:52

mihaelar63

mihaelar63 1

05.02.2012, 23:43

Cu o ciorbita de fasole cu ciolan ajungi la inima sotului . Dragostea trece prin stomac

Bya Ralu

Bya Ralu 1

06.02.2012, 12:41

asa e

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!