Ciorba de fasole verde

de lilik in Ciorbe, 6 Dec 2010 | 11078 vizualizari

 

nimic nu se compara cu o ciorba...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • telina,patrunjel
  • 1 smantana
  • 250-300 ml suc de rosii(sau cateva linguri de bulion)
  • ulei
  • faina
  • sare,piper
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde:

curatam fasolea,o rupem si o spalam.

intr-o oala de 4-5 L punem apa cu morcovul si ceapa taiate marunt,dupa care punem pe foc.

cand incepe sa clocoteasca punem fasolea si lasam sa fiarba.

cand fasolea e fiarta punem telina tocata marunt si separat intr-o tigaie punem putin ulei si 3-4 linguri de faina.

cand este frumos rumenita(nu arsa) punem sucul de rosii si amestecam sa devina ca o crema apoi punem  smantana diluata cu apa rece si 1 pahar cu apa daca mai e nevoie.cand da in fiert punem rantasul peste ciorba si mai lasam sa fiarba 10-15 min.

punem patrunjelul,potrivim de sare si piper.

cand stingem focul batem un ou peste care punem 2 polonice de ciorba  dupa care il punem in oala.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

lilik 1

07.12.2010, 11:39

multumesc tuturor sa stiti k a fost intradevar buna si chiar daca aici nu e asa frig tot merge

Dana Cristea - pusikmea 1

07.12.2010, 22:38

lilik 1

08.12.2010, 08:44

dana

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba acra cu leurda si smantana