Ciorba de legume

de La Ancuta in Ciorbe, 7 Aug 2011 | 5921 vizualizari

 

Am primit niste fasole pastai si pentru ca nu vroiam o simpla ciorba de pastai am mai adaugat cate ceva si am facut o ciorba de legume usoara si buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1/2 telina
  • 2 ardei
  • 3 rosii
  • 1/2 varza mica
  • 1 farfurie fasole pastai
  • 1/2 dovlecel
  • 2 maini mazare verde
  • 2 linguri bulion
  • cimbru
  • leustean
  • patrunjel
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume:

Curatam legumele. Taiem ceapa marunt si o punem la calit in 3 linguri ulei si 3 linguri apa. Adaugam apoi morcovii taiati rondele si ardeiul taiat cubulete. Lasam 1-2 minute iar apoi adaugam telina taiata cubulete.

Adaugam apa si putina sare si lasam sa fiarba. Dupa ce a dat cateva clocote putem adauga rosiile taiate marunt. Eu nu le-am despielitat, dar daca doriti o
puteti face.

Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba. Cand morcovii sunt fierti de jumatate adaugam pastaile rupte bucati.

Dupa ce a fiert si fasolea de jumatate putem adauga varza taiata fideluta, dovlecelul taiat marunt si mazarea verde. Mai completam cu apa daca este nevoie si adaugam cimbrul si bulionul.

Cand toate legumele au fiert potrivim de sare si piper si adaugam leustean si patrunjel verde tocat iar apoi stingem focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana