Ciorba de legume cu fasole boabe

de T I M E A in Ciorbe, 25 Mar 2013 | 1598 vizualizari

 

O ciorba cu multe legume ideala pentru perioada postului.

 

INGREDIENTE

  • 2.5 l apa
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • o felie telina radacina
  • 1/2 gulie
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ardei verde
  • 1 conserva mica fasole boabe
  • 100-150 ml suc de rosii
  • tarhon
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu fasole boabe:

Intr-un vas de 2.5 l punem apa la fiert.

Curatam si spalam legumele. Ceapa si ardeiul il tocam marunt, patrunjelul si morcovii le taiem rondele iar telina si gulia le taiem cubulete mici. 

In momentul in care fierbe apa punem toate legumele in vas si lasam sa fiarba la foc potrivit. Adaugam pe parcurs sare.

Cand legumele sunt aproape fierte adaugam fasolea boabe scursa de apa si spalata.

Lasam sa fiarba aprox 5 minute apoi adaugam sucul de rosii, tarhonul tocat marunt si piper.

Lasam sa mai dea cateva clocote, apoi oprim focul si servim ciorba calda.

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de legume cu fasole boabe-0
Ciorba de legume cu fasole boabe-1

COMENTARII (33)

Aurelia 07_07 1

25.03.2013, 21:15

Place ciorbita De salata si de loboda numai rece este buna.

T I M E A 1

25.03.2013, 21:17

Claudia , mamaieelena

T I M E A 1

25.03.2013, 21:18

Ica-mama . Ciorba de salata sau alte frunze mari si verzi nu mananc si nici nu cred ca voi manca vreodata , asa ca la alea nu ma pronunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20