Ciorba de pui cu oua de prepelita

de Panacris in Supe/Ciorbe, 22 Sep 2012 | 2557 vizualizari

 

O ciorbita comuna, innobilata cu oua de prepelita!;)

 

INGREDIENTE

  • spinari de pui 2 bucati,
  • ceapa galbena 1 bucata,
  • legume ptr ciorbita ( morcovi, fasole verde pastai, cartofi, telina, pastarnac, patrunjel ) 450 g,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • patrunjel proaspat,
  • leustean proaspat,
  • boabe de corinadru 2 bucati,
  • foaie de daifn 1 bucata,
  • melci 50 g. ( paste fainoase).
  • oua de prepelita 20 bucati.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu oua de prepelita:

Spinarile de pui se pun la fiert in apa rece cu putina sare. Dupa ce au clocotit, se spumeaza si se adauga legumele, curatate si tocate marunt. Se asezoneaza de sare, coriamdru, foai de dafin si piper, lasandu-se la fiert cca. 30 de minute la foc mediu. Spre final se adauga pastele fainoase. Ouale de prepelita se sparg si se pun in supa clocotinda, lasandu-se la fiert, cca. 5 minute. Ciorbita se serveste fierbinte presarata cu verdeata tocata marunt si ardei iute dupa gustul fiecaruia. Pofta buna! 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciorba de pui cu oua de prepelita 178757
retete culinare - Ciorba de pui cu oua de prepelita 178758
retete culinare - Ciorba de pui cu oua de prepelita 178759
retete culinare - Ciorba de pui cu oua de prepelita 178760
retete culinare - Ciorba de pui cu oua de prepelita 178761
retete culinare - Ciorba de pui cu oua de prepelita 178762
retete culinare - Ciorba de pui cu oua de prepelita 178763
retete culinare - Ciorba de pui cu oua de prepelita 178764
retete culinare - Ciorba de pui cu oua de prepelita 178765
retete culinare - Ciorba de pui cu oua de prepelita 178766
retete culinare - Ciorba de pui cu oua de prepelita 178767
retete culinare - Ciorba de pui cu oua de prepelita 178768
retete culinare - Ciorba de pui cu oua de prepelita 178769

COMENTARII (25)

Panacris 1

23.09.2012, 18:49

Multumesc ptr aprecieri!

gaby_gabytza 1

23.09.2012, 22:41

elucubratiiculinare 1

24.09.2012, 19:51

yammy

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D