Ciorba de vacuta

de _Alina_ in Ciorbe, 12 Noi 2012 | 4096 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1.8 kg muschi de vita cu putin os
  • 200 g ardei gras rosu
  • 100 g ardei gras galben
  • 100 g rosii cherry
  • 100 g morcov taiat cubulete + 1 morcov intreg
  • 100 g telina
  • 100 g ceapa taiata cubulete + 1 ceapa intreaga
  • 80 g pastarnac
  • 4.5 l apa calda
  • 800 ml bors acru
  • 1 manuta de paste
  • patrunjel, sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

1. Spalam carnea si o taiem in bucati de 4-5 cm.

2. Punem carnea intr-un vas cu apa rece la fiert. Cand incepe sa fiarba, scurgem apa si spalam carnea din nou pana cand ramane curata. 

3. Carnea o punem din nou in oala, iar peste ea turnam cei 4.5 l de apa calda, punem un morcov intreg si o ceapa intreaga curatate si condimentam cu sare.

4. Spalam si taiem legumele in cubulete, iar cand carnea este fiarta dam drumul legumelor si pastelor (puteti renunta la paste, eu pun pentru ca cei mici sunt innebuniti dupa pastele din ciorba).

5. Puneti borsul intr-un alt vas la fiert, iar cand si legumele sunt fierte punem borsul in oala si lasam sa dea un clocot, apoi inchidem.

6. Taiem patrunjelul si-i dam drumul in oala cu ciorba. 

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta