Ciorba de varza

de Lau in Ciorbe, 3 Mar 2011 | 3941 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • legustean(eu am avut uscat)
  • marar
  • o lingura bulion
  • 1 foaie de dafin
  • 50 g ulei
  • sare
  • piper
  • condimente
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza:

se taie varza fasii,se freaca cu un pic de sare,se pune in oala. Se rade morcovul, ceapa se taie marunt, se adauga bulionul, uleiul, foaia de dafin. Se pune apa si se amesteca, se da la foc.

Cand este aproape gata se adauga mararul si leusteanul.

Cand este gata se pune patrunjelul taiat marunt, condimentele, piperul si daca este nevoie sare dupa gust. Se acreste cu zeama de lamaie

TIPS-URI

1

se poate cali un pic ceapa pana devine aurie,se adauga morcovul se calesc putin dupa care se adauga bulionul,si se adauga peste varza cand este aproape fiarta

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu oase de porc si zeama de varza murata