Ciorba dulce din fasole uscata

de mamaieelena in Mancaruri de post, 20 Noi 2010 | 7999 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr telina
  • 2 morcovi potriviti
  • 2 cepe mari
  • 1 ardei gras
  • 1 cutie de 0,800 kg cu fasole uscata fiarta deja
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 foi de dafin
  • leustean uscat (pregatit de mama)
  • 1 lingura cu varf cu bulion
  • 2-3 linguri cu ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba dulce din fasole uscata:

Se  curata si se spala toate legumele se vor taia cuburi. Intr-o oala de 4 litrii se pune jumatate cu apa la fiert si cand incepe a clocoti se vor pune si legumele ,oala se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba aproximativ 15-20 minute.Se desface cutia cu fasole se strecoara si se spala bine in sita pana nu se mai simte gustul de conservant deasemeni bulionul se desface cu putina apa si cand zarzavatul e fiert se vor adauga fasolea si bulionul dar completam si cu apa daca a scazut in oala, sa nu uitam de sare, piper, cimbru,uleiul si foaia de dafin.La sfarsit se pune leusteanul uscat.

Pofta mare,

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba dulce din fasole uscata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din soia