Ciorbita de legume cu pui acrisoara

de Lorenutza in Ciorbe, 8 Mar 2013 | 790 vizualizari

 

e reteta de la soacra-mea de cand m-am maritat :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de pui (sau orice parte din pui)
  • 1 ardei gras rosu sau de care aveti
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 3-4 cartofi de marime potrivita
  • mazare pastai verde
  • conopida
  • cateva fire de taietei
  • patrunjel verde
  • sare
  • 1 cub knorr de gaina (pentru mai mult gust)
  • 1 ou
  • sare de lamaie
  • bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de legume cu pui acrisoara:

Se spala carnea, si se pune intr-o cratita cu apa si se pune la foc.Se pune ceapa tocata marunt ,morcovul taiat rondele,patrunjelul radacina taiat rondele,mazarea pastai verde,si conopida peste carne ca sa fiarba toate deodata.Se pune si un praf de sare in apa si cubul de gaina knorr.Dupa ce s-a fiert carnea se pun in oala cartofiir curatati si taiati cubulete,ardeiul taiat cubulete mai mari,si un strop de taietei (nu mai mult ca se ingroase ciorba tare).

Dupa ce s-au fiert cartofii, se pune bulion dupa gustul fiecaruia si daca vreti sa fie acrisoara se pune si putina sare de lamaie,patrunjel si se potriveste de sare.La sfarsit daca vreti se pune un ou batut peste ciorbita si se amesteca ca sa se faca zdrente din ou.

Pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Ciorbita de legume cu pui acrisoara-0
Ciorbita de legume cu pui acrisoara-1
Ciorbita de legume cu pui acrisoara-2

COMENTARII (5)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

08.03.2013, 14:12

Rocsi

Rocsi 1

08.03.2013, 21:11

Bine ai venit!

Lorenutza

Lorenutza 1

09.03.2013, 11:36

multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!