Ciorbita de pui cu galuste imperiale

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 26 Feb 2010 | 4615 vizualizari

 

by miha

 

INGREDIENTE

  • 1 pui(eu am avut de casa)
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei
  • pasta,bulion etc
  • galuste imperiale:
  • 50 g cascaval
  • 50 g faina
  • 50 g gris
  • 3 oua
  • sare,piper

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de pui cu galuste imperiale:

Se pune carne la fiert,iar cand este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate cubulete(sau cum doriti) si se lasa la fiert.

Galustele:Ouale se bat impreuna cu cascavalul,se adauga untul moale,faina si grisul(amestecate in prealabil) si se potriveste de sare.Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se intinde compozitia intr-un strat de aprox.1 cm.Se baga la cuptor pana trece testul scobitorii,aprox 15 min.se lasa sa se raceasca si se decupeaza in formele dorite.

Cand au fiert legumele si carnea se adauga galustele si se lasa pana se duc la fund(eu am pus si resturile care au ramas cand am decupat).Se seveste cu patrunjel verde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de pui cu galuste imperiale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba lipoveneasca de peste