Ciuperci cu zucchini cu unt

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 10 Mai 2016 | 626 vizualizari

 

O garnitura rapida si delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 5-6 ciuperci champignon
  • 1/2 dovlecel zucchini
  • 1 ceapa alba
  • ulei de masline
  • un cub unt
  • vegeta/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu zucchini cu unt:

Ciuperciile se curata,se spala bine si se taie feliute.

Ceapa se taie solzisori se pune in ulei de masline cateva minute la foc mic sa nu se arda.

Se adauga si ciuperciile taiate,amestecam frecvent,punem si dovlecelul zucchini care se da pe razatoare mare cu tot cu coaja.

Se pune apa cat sa acopere si se lasa sa fiarba legumele.

Cand sunt fierte se adauga untul si condimentele.

Se servesc calde ca si garnitura.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciuperci cu zucchini cu unt 442303
retete culinare - Ciuperci cu zucchini cu unt 442304
retete culinare - Ciuperci cu zucchini cu unt 442306
retete culinare - Ciuperci cu zucchini cu unt 442307
retete culinare - Ciuperci cu zucchini cu unt 442309

COMENTARII (29)

marcela1979 1

11.05.2016, 13:14

foarte buna ,am trecut pe lista

simona72 1

12.05.2016, 09:33

simplu si bun!

Bya Ralu 1

13.05.2016, 21:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21