Ciuperci umplute

de ana in Mancaruri cu carne, 12 Apr 2010 | 2320 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci potrivite
  • 100 gr carne tocata de curcan
  • 50 gr branza
  • 1/2 lingurita pasta iute
  • piper
  • sare
  • cimbru
  • zeama de lamaie 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Spalam bine ciupercutele si le rupem coditele ,apoi le stropim cu zeama de lamaie .

Dam pe razatoare branza pe care o amestecam cu carnea tocata si condimentele.

Umplem ciupercutele cu compozitia rezultata si le dam la cuptor la foc potrivit.

Cand sunt aproape gata presaram branza deasupra. 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciuperci umplute 26284
retete culinare - Ciuperci umplute 26285
retete culinare - Ciuperci umplute 26286

COMENTARII (10)

mihaelar63 1

13.04.2010, 13:26

sunt fan ciuperci

ana 1

13.04.2010, 13:27

silvia multumesc

ana 1

13.04.2010, 13:28

mihaela si noua ne plac foarte mult ciupercile

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L