Coaste lipicioase la cuptor

de Rahela Velicu in Porc, 10 Mar 2018 | 3417 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coasta de porc
  • 2 linguri de bulion
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 lingura de miere
  • piper
  • ghimbir
  • ardei boia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste lipicioase la cuptor:

Pregatim amestecul cu bulion, sare, piper, ardei boia si ghimbir cu care vom unge coastele de porc. Le punem in tava si adaugam 1 cana de supa de pui sau de apa.

Usturoiul il curatam de coaja si il taiem cat mai mic si-l presaram peste costite.

Dam coastele la cuptor pentru 45-50 de minute. Dupa primele 30 de minute, intoarcem coastele. 

Cand sunt facute le ungem cu miere si le mai dam 4-5 minute la cuptor.

 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti sa renuntati la miere daca nu va plac coastele mai dulci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste lipicioase la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de Craciun