Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
ideea era sa am culorile distincte si sa pot face un sos verde care sa includa noua vedeta culinara : - leurda. Rezultatul peste cu crusta crocanta , garnitura extra si un sos de o prospetime extraordinara .
1. pestele se spala se portioneaza , se sareaza , se presara cu ghimbir , zeama de lamaie .
2. codul astfel condimentat se da prin faina de malai si se prajeste in ulei putin .
3. separat intr-o craticioara preparati orezul din morcov razuit si ardei rosu taiat fideluta , adaugate spre sfarsitul fierberii orezului .
4. sosul il preparati ,mixand cu blendarul toate ingredientele enumerate ptr aceasta .
1
orezul rosu trebuie fiert mai mult decat cel obisnuit .
2
daca doriti sa dati o forma frumoasa garniturii , udati inainte lingura sau polonicul cu care o puneti .
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult