Compot de cirese

de marcela1979 in Sirop / Compot, 28 Iun 2013 | 5111 vizualizari

 

am facut cateva borcane la cererea sotului meu.

 

INGREDIENTE

  • cirese
  • 3 linguri zahar/borcan de 800 ml
  • 1 aspirina/borcan de 800 ml
  • borcane de 800 ml
  • apa
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de cirese:

Ciresele se aleg,se rup coditele si se spala.Borcanele se spala bine cu detergent si se usuca.In fiecare borcan se pun ciresele pana se umple 3 sferturi de borcan,se adauga 3 linguri zahar ,apa pana la gura borcanului si o aspirina pisata.

Se capseaza si se pune la dust.Intr-o cratita se pune prosop se aseaza borcanele ,se pune apa cu grija sa nu ajunga la borcan si se pun la foc.Se lasa sa fiarba si cand a inceput primul clocot se mai lasa 30 min la foc mic.Se lasa sa se raceasca acolo ,apoi se scot ,se sterg si se pun in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

- Andreea - 1

28.06.2013, 10:57

Rocsi 1

28.06.2013, 11:24

Foarte bun

Bya Ralu 1

29.06.2013, 00:30

bun compotul

COMENTEAZA

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Compot de cirese