Conopida in crusta de bere

de Anett in Jamie Oliver, 8 Oct 2015 | 6988 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 conopida ( mai mici)
  • 200 g faina
  • 1/3 plic praf de copt
  • 1 bere
  • 2 lingurita boabe de mustar
  • 1 lingurita chimen
  • sare
  • piper
  • chili (pudra)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida in crusta de bere:

Curatam si rupam conopida in bucatele.

Punem faina intr-un castron impreuna cu praf de copt si presarim si bucatele de conopida cu putin faina. Adaugam treptat berea, cam 3/4 de sticla. Intr-un mojar amestecam condimentele si le zdrobim, apoi le incorporam in amestecul de faina si bere.

Prin aceasta compozitie trecem bucatele de conopida si le prajim in baia de ulei pana se rumenesc.

Le scoatem pe un servet de hartie si presarim cu sare.

Servim imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida in crusta de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

mihaelar63 1

09.10.2015, 15:15

Imi place mult . Mustarul se potriveste bine cu conopida

MOKUSKA 1

12.10.2015, 16:33

mihaelar63 1

22.03.2016, 15:22

Buuuna !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua cu fasole si toast cu ricotta