Corabioare cu salata de ton

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2010 | 2292 vizualizari

 

Drept corabioare am folosit doua variante:lamai si ardei rosu gras.

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de ton bucati  in ulei
  • o mana de orez
  • o mana de masline feliate
  • 2 ardei grasi
  • 1-2 linguri seminte de susan
  • zeama de lamaie
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • Pentru corabioare:
  • 3 lamai
  • 3 ardei grasi rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corabioare cu salata de ton:

Fierbem orezul in apa cu sare, il spalam sub jet de apa rece ,il lasam la scurs si apoi il asezam intr-o salatiera.Adaugam bucatile de peste scurse de ulei, ardeiul gras taiat cubulete , maslinele taiate si semintele de susan rumenite usor(eu le-am rumenit in cuptorul cu microunde).Amestecam usor .

Asezonam salata cu un sos vinegreta preparat din ulei de masline, zeama de lamaie , sare si piper si umplem cu aceasta salata ardeiul gras curatat si taiat pe lungime si lamaile scobite de continut.

Va doresc pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Corabioare cu salata de ton-0
Corabioare cu salata de ton-1
Corabioare cu salata de ton-2
Corabioare cu salata de ton-3
Corabioare cu salata de ton-4

COMENTARII (33)

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

14.09.2010, 22:45

Multumesc,Maria-Claudia...........

Bunica

Bunica 1

15.09.2010, 14:30

Eu vreau o corabie galbena ! Dar cred ca n-a mai ramas ..........Mediiiii........, se adude un fosnet pe la fereastra ......sa fie oare corabia ?

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

15.09.2010, 14:32

Buni, nu ai vrea sa plecam intr-o croaziera cu corabia?..................

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!