Cordon bleu

de MariaMartin in Aperitive / Garnituri, 1 Noi 2010 | 2539 vizualizari

 

O reteta delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de piept de pui
  • - 200 g de cascaval
  • - 100g sunca
  • - 2 oua
  • - faina
  • - pesmet
  • - sare & piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Se taie felii pieptul de pui si se bate bine cu ciocanul pentru snitele,apoi se sareaza,se pune o felie de sunca si una de cascaval si se ruleaza toate asemeni unui rulou la capat se procedeaza cam cum procedem la sarmale.

Daca veti crede ca se desfac rulourile se pot pune in ele cateva bucati de scobitoare sa nu se desfaca,in asa fel sa se vada .
Dupa ce am facut aceste rulouri le tavalim prin faina apoi prin ou bine batut si la final prin pesmet.
Se prajesc in ulei bine incins.

 

COMENTARII (9)

MariaMartin 1

02.11.2010, 10:36

serviti-va fetelor!

vanilla 1

02.11.2010, 12:24

salivez pe monitor!!!

adriana1978 1

04.11.2010, 19:18

cu siguranta voi incerca si eu sa fac

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04