Cornete cu frisca

de nadina73 in Dulciuri, 3 Ian 2011 | 6846 vizualizari

 

Simplu,rapid ,ieftin si foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foetaj congelat(cu 2 foi)
  • 500 ml frisca lichida,
  • 2 intaritoare de frisca,
  • 4 linguri de zahar,
  • figurine de ciocolata,
  • migdale macinate
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornete cu frisca:

Se lasa sa se decongeleze putin foile de foietaj,dupa care se taie fasi de 1,5-2 cm .

Se ruleaza pe formele de cornet,dupa care se coc in cuptor la 180 grade 10 minute.
Se scot cornetele de pe forma se lasa la racit.

Frisca se bate bine cu zaharul si intaritorul.
Se umplu cornetele cu frisca batuta ,se pun migdale maruntite si figurine de ciocolata.

Se pastreaza la rece in frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornete cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

kamy 1

05.01.2011, 16:47

asa-i...simplu si fff bun e de mine da n-am formele ...5f

julia2007 1

07.01.2011, 20:11

super simo

mena29 1

08.01.2011, 18:26

Ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort de Paste a la Roberta