Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Ma intrebam zilele trecute cum or iesi cornuletele daca folosesc ulei in loc de untura ..am vazut ca Gbitey i-au iesit minunate asa ca am incercat si eu...
-dizolvam drojdia ,zaharul,sarea in borsul caldut,adaugam uleiul
si faina cat sa iasa un aluat potrivit
-lasam la temperatura camerei sa se odihneasca intre timp taiem cubulete rahatul
-intindem aluatul in foaie de 1/2 cm grosime decupam patratele ,adaugam rahat si rulam fiecare patratel in parte
-asezam in tava de copt si tinem in cuptor pana se rumenesc frumos
-dupa ce s-au racit le trecem prin zahar pudra.
1
se mai pot umple cu nuca,amestec de cacao,zahar si lapte,magiun,gemuri si dulceturi
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult