Cosulete de primavara cu branza

de Ancutsa in Aperitive / Garnituri, 3 Iun 2016 | 2071 vizualizari

 

Astazi va voi arata cum sa transformati banala branza cu ceapa intr-un aperitiv festiv. Sper sa va placa si sa le pregatiti pentru cei dragi!

 

INGREDIENTE

  • 2-3 foi de foietaj tip foi;
  • Cateva ridichi;
  • 1 legatura ceapa verde;
  • 150 g branza;
  • 1 lingura unt;
  • 1 varf de lingurita de sare;
  • Putin ulei;
  • Optional: 1 lingurita de iaurt.
  • Pentru decor: cateva frunze de salata.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete de primavara cu branza:

Se preincalzeste cuptorul.

 

Foile de foietaj se taie in patrate si se ung cu putin ulei, se impaturesc si se asaza intr-o tava cu forme de briose in care am pus si hartie de copt. Puteti pune orez ca greutate in fiecare cosulet, ca sa isi pastreze forma. Se dau la cuptor, la foc potrivit, pana se rumenesc.

 

Intre timp, se rade branza intr-un castron si se amesteca bine cu untul, iartul, ceapa tocata marunt si putina sare.

 

Cand cosuletele devin aurii pe margini, se scot din cuptor, se indeparteaza orezul, se lasa la racit, apoi se vor umple cu crema de branza. Puteti folosi ridichi taiate pe post de capacele.

Pentru decor, folositi si cateva frunze de salata.

 

Acest aperitiv se poate servi alaturi de alte preparate, intr-un cadru festiv.

 

 

Pofta Buna!

 

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:  http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/02/cosulete-de-primavara-cu-branza.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete de primavara cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Ancutsa 1

18.12.2016, 22:16

Catalina, multumesc frumos!

katty 1

29.03.2018, 20:07

Ancutsa 1

31.03.2018, 13:51

Katty

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitive