Cosulete fragede

de lacrimioara in Prajituri, 17 Feb 2011 | 9848 vizualizari

 

reteta o am de aici de pe bucataras de la julie si i multumesc sant delicioase si se topesc in gura

 

INGREDIENTE

Pt  aluat:
  • 4 galbenusuri,
  • 4 linguri de lapte,
  • 200 gr unt,
  • 75 grame faina,75 gr zahar
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita bicarbonat,
  • 2 linguri zeama de lamaie,
  • aproximativ 400 grame de faina.
  • Pt umplutura:
  • 4 albusuri,150 gr zahar pudra
  • 3 linguri cacaua
  • o cana nuci macinate,
  • esenta de vanilie
  • coaja rasa de portocala,
  • dulceata.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete fragede:

Aluatul:batem galbenusurile spuma cu zaharul pana devine  ca o crema. Adaugam untul moale, laptele, uleiul,coaja de portocala,bicarbonatul stins in zeama de lamaie. Se intinde o foaie groasa si se taie cu un pahar mai mic, depinde de forma, cercuri din care formam cosuletele dupa forma.

Umplutura: se bat albusurile tare cu zaharul cand s-a intarit punem nuca,cacaua si esenta de vanilie punem compozitia intr-o punga ,punem in fiecare cosulet cate o lingurita de dulceata si cu punga umplem cosuletele ca in imagini. Se da la cuptor 25 minute la foc potrivit se lasa putin la racit dupa care se pudreaza cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi cu lamaie