Cotlet de porc cu sos Aioli

de Dea_Dea in Porc, 13 Iun 2013 | 813 vizualizari

 

Pornind de la reteta de baza a lui Crina de sos alioli , eu am adaptat-o cum am vrut :)

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de cotlet de porc
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • SOS:
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • praf de curry
  • esenta de lamaie
  • 1 albus curd de ou
  • 100-150 ml ulei de masline.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu sos Aioli:

Cotletul de porc se condimenteaza cu sare, piper ,praf de usturoi  si se pune la rumenit in tigaie unsa cu ulei .

SOS:

Cateii de usturoi se piseaza cu presa de usturoi , se pun in castron. Se adauga albusul de ou , esenta de lamaie, sare , piper si praf de curry .

Se adauga uleiul de masline putin cate putin si se mixeaza pana ajunge la consistenta unei maioneze.

POFTA BUNA!!!

 

TIPS-URI

1

In loc de estenta de lamaie se poate pune zeama de lamaie.

RETETA IN IMAGINI

Cotlet de porc cu sos Aioli-0
Cotlet de porc cu sos Aioli-1
Cotlet de porc cu sos Aioli-2
Cotlet de porc cu sos Aioli-3
Cotlet de porc cu sos Aioli-4
Cotlet de porc cu sos Aioli-5

COMENTARII (14)

Rocsi 1

13.06.2013, 11:48

Vin si eu la masa. Este bun!

Anett 1

13.06.2013, 14:26

tare bun!

Sim0na 1

14.06.2013, 10:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04