Cotlet de porc cu sos de zucchini

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 1 Aug 2013 | 1255 vizualizari

 

Daca tot am avut zucchini si cotlet am zis sa le combin cumva :)

 

INGREDIENTE

  • 2 felii cotlet de porc
  • un zucchini
  • 3 linguri iaurt
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu sos de zucchini:

Zucchini se curata de coaja , se taie cubulete si se pune la fiert cu apa , cam 15 min.

Se scoate si se lasa la scurs si la racit.

Cotletele de porc se bat si se condimenteaza cu sare si piper.Se pun in wok la rumenit.

Zucchini se piseaza cu furculita , ceapa rosie se taie rondele, se amesteca, se adauga iaurtul, se condimenteaza cu sare .

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi dovlecel .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cotlet de porc cu sos de zucchini 249229
retete culinare - Cotlet de porc cu sos de zucchini 249230
retete culinare - Cotlet de porc cu sos de zucchini 249231
retete culinare - Cotlet de porc cu sos de zucchini 249232
retete culinare - Cotlet de porc cu sos de zucchini 249233
retete culinare - Cotlet de porc cu sos de zucchini 249234
retete culinare - Cotlet de porc cu sos de zucchini 249235

COMENTARII (18)

Dea_Dea 1

02.08.2013, 07:43

Diana

diaconta 1

02.08.2013, 14:50

Mmmmmmm

angyb 1

02.08.2013, 19:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21