Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Vă propun un preparat rapid şi gustos.
Carnea se spală, se şterge şi se presară cu condimente. Se pune la prăjit în puţin ulei încins, apoi se adaugă apă şi se pune capacul ca să se înăbuşe puţin. Se pune apă caldă de câte ori e nevoie până ce cărniţa e moale. Când e gata se lasă să scadă apa de tot şi să se rumenească frumos.
Între timp se toaca mărunt ardeiul, usturoiul şi codiţele verzi de ceapă. Se trag la tigaie pentru câteva minute. Se condimetează cu sare şi piper.
Amestecul de ardei ,usturoi şi ceapă se pune peste bucata de carne frumos rumenită . Preparatul se serveşte cald.
Poftă bună!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult