Crap prajit

de Bucataras Medi in Peste, 21 Apr 2010 | 4335 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3-4 buc peste(fileuri)
  • -faina
  • -ulei pentru prajit
  • -sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap prajit:

Bucatile de crap se spala, se dau cu sare si se lasa sa stea o ora la frigider.Se zvanta cu un servet uscat si apoi se trec prin faina.

Se rumenesc pe ambele parti in uleiul incins,apoi se scot pe un platou .

Se poate servi alaturi de o garnitura dar eu am preferat cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Bucataras Medi 1

21.04.2010, 19:33

madi si eu la fel..............imi place tare mult pestele.

Bunica 1

25.04.2010, 15:34

Pesteeeee! Foarte frumos si bun!. Usor de pregatit, usor de mancat si usor de digerat

Bucataras Medi 1

25.04.2010, 19:50

Bunica , ai perfecta dreptate in tot ceea ce spui......................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la tava cu legume