Crema de zahar ars

de ianculubita in Dulciuri, 29 Mar 2011 | 1231 vizualizari

 

Eu fac crema de zahar ars,direct in castronele si e foarte simpla

 

INGREDIENTE

  • 6linguri de zahar pentru topit
  • 500ml lapte
  • 4oua
  • 4linguri cu zahar
  • arome dupa plac
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars:

Topesc cele 6linguri de zahar intr-un ibric,apoi torn cate putin in boluri si-l intind pe toata suprafata;intr-un vas bat bine ouale cu un praf de sare,zahar,arome,lapte si impart in cele 6 boluri;le pun intr-o tava cu apa si dau la cuptor 25-30min;depinde de cuptor;dupa ce s-au facut,le dau la rece iar la servire pentru cine doreste pun 1lingurita de dulceata deasupra.

 

COMENTARII (10)

esmerandra 1

30.03.2011, 00:51

n-am facut-o niciodata...trebuie sa ma pun sa o fac si eu... multumesc de reteta

MotanLaOale 1

30.03.2011, 07:58

adry88 1

02.06.2011, 12:27

o bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: