Creveti prajiti cu lamaie, patrunjel si sos de soia dulce

de maxion in Fructe de mare, 19 Oct 2011 | 4244 vizualizari

 

ceva care se prepara rapid si foarte gustos binenteles pentru care le plac fructele de mare

 

INGREDIENTE

  • 15 creveti intregi
  • 5-6 fire de patrunjel
  • o jumatate de lamaie
  • 25 ml coniac
  • 3 catei de usturoi
  • sos de soia
  • piper,sare
  • 20 ml ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti prajiti cu lamaie, patrunjel si sos de soia dulce:

Curatam crevetii (le rupem capul si curatam crusta). Pregatim piastra pe aragaz unsa cu ulei de masline. Punem crevetii, condimentam cu sare si piper si adaugam sucul de la lamaie, coniacul ( atentie cu coniacul, poate sa se aprinda pe piastra ), apoi patrunjelul tocat si usturoiul. La final, scoatem totul pe o farfurie si asezonam cu sos de soia dulce si servim cald.

Va urez pofta buna.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Creveti prajiti cu lamaie, patrunjel si sos de soia dulce 129822
retete culinare - Creveti prajiti cu lamaie, patrunjel si sos de soia dulce 129823
retete culinare - Creveti prajiti cu lamaie, patrunjel si sos de soia dulce 129824
retete culinare - Creveti prajiti cu lamaie, patrunjel si sos de soia dulce 129825
retete culinare - Creveti prajiti cu lamaie, patrunjel si sos de soia dulce 129826

COMENTARII (4)

LUK 1

19.10.2011, 12:28

pentru amatori..un deliciu

Lau 1

19.10.2011, 18:33

bun

danakarin 1

19.10.2011, 18:57

fooarte bun !!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55