Cuburi de cartofi cu boia si porc la tava

de papabundetot in Porc, 19 Iul 2014 | 3649 vizualizari

 

Mie imi plac tare mult dovleceii, si de cateva zile ma tot gandesc la ei,ii mananc si cruzi cu sare si putin ulei de masline,de multe ori,dar…m-am gandit ca astazi sa ii includ intr-o reteta care sa va fie pe plac si sa va faca sa vreti si voi sa o incercati…sper ca am si reusit asta :) tot ce pot spune este ca a fost tare,tare bun.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit pentru friptura:
  • 7-8 felii pulpa de porc
  • sos de soia,
  • chimen
  • vin alb,
  • chilly
  • 1 catel de usturoi
  • Pentru garnitura:
  • Cartofi,
  • 2 dovlecei
  • putin ulei de trufe albe,
  • boia,
  • sare,
  • chimen
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuburi de cartofi cu boia si porc la tava:

Carnea de porc am pus-o de cu o seara inainte la marinat,in sos de soia,chimen,chilly si 50 ml vin alb,iar astazi doar am scos-o din frigider,am lasat-o sa ajunga la temperatura camerei,apoi am pus-o intr-o tava impreuna cu marinata si 1 lingurita de ulei,si apoi am dat-o la cuptor la foc mic pana cand s-a patruns bine si s-a rumenit frumos.

Cartofii i-am taiat in cubulete potrivite ca marime,am pus peste ei boia (dulce si iute),chimen macinat si putina sare,i-am amestecat bine si apoi i-am prajit intr-o tigaie cu putin ulei,in care am prajit putin inainte 1 catel de usturoi zdrobit,pe care mai apoi l-am scos si aruncat

Dovleceii,i-am taiat pe lung in felii subtiri,i-am sarat si apoi i-am pus pe gratarul incins,uns cu un strop de ulei de trufe albe.

O mancare tare simpla dar gustoasa pe care v-o recomand cu drag pentru o masa de pranz

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuburi de cartofi cu boia si porc la tava" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tava