Dansul lebedelor

de epurasha2bb in Prajituri, 11 Mar 2010 | 3684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 75 ml ulei, 70 ml apa, 100 g faina, 2 oua, pt.umplutura 1 cutie mica de frisca Hulala, 1 fiola esenta de vanilie, 1 lingurita de nuca de cocos, pt.decor zahar pudra vanilat si sirop de zmeura.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dansul lebedelor:

Se fierbe apa cu uleiul pana clocoteste si apoi se  adauga faina si se opreste focul, se lasa sa se raceasca putin a poi se adauga ouale pe rand amestecand bine.Apoi incingem cuptorul .Punem cu posul sau cu lingura gogosele de aluat intr-o tava tapetata cu hartie de copt Daca ati pus cu lingura pentru un efect maia mare puteti trasa dungute cu dintii unei furculite.Cu posul sau o punga rupta la un colt formati niste S -uri ce vor constitui gatul lebedei.Coaceti intqi 5 ,inute la foc mare , apoi lasati focul mediu spre mic pana ce se rumenesc gogoselele..

Cand sunt gata si s-au racit putin le taiati pe jumatate si le umpleti cu amestecul de frisca batuta cu vanilie si cocos Pentru aripi fie folositi 2 gogosele mai mici , fie taiati in doua o jumatate de gogoasa.Se pudreaza deasupra cu zahar pudra vanilat printr-o strecuratoare.gatul se infige in frisca sau in crema cu vanilie cu care umpleti gogoselele.Pofta mare!Deasupra umpluturii d efrisca puteti picura putin sirop de zmeura, efectul e ujn gust imbogatit si o mica pata de culoare.Serviti lebedele cu capetele unite ca-ntr-o inimioara.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Dansul lebedelor 21720
retete culinare - Dansul lebedelor 21721
retete culinare - Dansul lebedelor 21722
retete culinare - Dansul lebedelor 21723
retete culinare - Dansul lebedelor 21724
retete culinare - Dansul lebedelor 21725

COMENTARII (23)

diaconta 1

13.02.2012, 14:20

a venit Robertaaaaaaaaa

epurasha2bb 1

13.02.2012, 21:02

)))))))))))) crazy!!! ****

epurasha2bb 1

13.02.2012, 21:03

pai dea, mey, ca maine e Valentine si am venit sa caut retete bune si idei frumoasae si unde daca nu aici???

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de legume cu soia

de ravanna 1

Supa de legume cu...

ieri la 21:05

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18