Desert foietaj-trandafirasi cu dulceata de visine

de Ancutsa in Dulciuri, 26 Mai 2017 | 2297 vizualizari

 

Stiti deja ca imi place mult foietajul. Am facut cateva cu dulceata de visine si le-am crestat in forma de trandafir.
"Reteta pentru picnic"

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • dulceata de visine
  • 1 ou pentru uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert foietaj-trandafirasi cu dulceata de visine:

 

Se lasa aluatul la dezghetat, la temperatura camerei.

 Se desface aluatul si se taie in dreptunghiuri. Se adauga pe o parte, dulceata de visine, dar nu prea multa, caci va curge in tava. Pe cealalta parte eu am crestat-o, apasand usor cu o forma de patiserie in forma de floricica, insa am apasat atat, cat sa las o amprenta de petala, apoi am crestat de jur imprejur, aducand la forma de trandafir.

 Se ung cu ou batut si se coc la foc mediu, cam 25 de minute sau pana se rumenesc bine.

 Se pot pudra si cu zahar, daca va place.

 Pofta Buna!

 

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:

 

http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/05/foietaj-trandafirasi-cu-dulceata-de.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert foietaj-trandafirasi cu dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata