Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
"Reteta romaneasca"
Sponica si foarte delicioasa, negresa asta cu blat pufos ma scoate din orice incurcatura :)
Se mixeaza untul cu zaharul. Se adauga galbenusurile, cacaua si esenta si se mixeaza in continuare pana cand sunt incorporate bine.
Adaugam albusurile batute spuma si amestecam usor cu o lingura de lemn. Adaugam treptat si faina amestecata cu praful de copt si amestecam usor.
Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, pentru 30 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea. In primele 15-20 de minute nu deschidem usa cuptorului ca sa nu se lasa prajitura.
Intr-o craticioara punem ciocolata si laptele si le lasam la foc mic amestecand continuu pana cand se topeste. O turnam peste negresa si presaram nuca maruntita.
1
Am folosit o tava mare cu dimensiunile de 30/25 cm.
2
Se poate lasa si fara glazura de ciocolata, este pufoasa si delicioasa oricum.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult