Desert prajitura cu capsuni si biscuiti

de Lau in Prajituri, 8 Iul 2017 | 1994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g capsuni
  • 150 g biscuiti digestivi
  • 2 linguri cacao
  • Blat
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • esenta de vanilie
  • un praf de sare
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri lapte
  • 200 g faina
  • 1/2 praf de copt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu capsuni si biscuiti:

Fructele le spalam si le taiem felii, le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, adaugam biscuiti rupti bucati, cernem cacaua deasupra.

Mixam albusurile spuma cu un praf de sare, zeama de lamaie, adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa, adaugam galbensurile mixand bine dupa fiecare.

Adaugam uleiul si laptele, faina amestecata cu praful de copt, esenta si amestecam cu o lingura pana ce se omogenizeaza. (trebuie sa rezulte o compozitie mai groasa decat o smantana).

Turnam compozitia peste fructe si dam la cuptorul incalzit, pana ce trece testul cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu capsuni si biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura ''Noapte venetiana''