Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Cel mai gustos strudel! :)
Mai intai taiem jumatate din aluatul foietaj si il punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Amestecam crema de branza cu 2 linguri din oul batut ( restul de ou il folosim pentru a unge strudelul deasupra) si cu 1 lingura de zahar pudra. Daca considerati necesar, puteti sa mai adaugati zahar pudra.
Punem crema de branza in jumatatea aluatului foietaj, apoi adaugam capsunile taiate in 2 sau chiar intregi.
Taiem marginile aluatului in fasii de aproximativ 1 cm latime, iar capetele le strangem bine deasupra strudelului pentru a evita iesirea cremei.
Impletim marginile aluatului pentru a da forma frumoasa, ungem cu ou si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade. Lasam pana cand se rumeneste frumos! Lasam la racorit inainte sa portionam. Pofta buna!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult