Diplomat la pahar cu kiwi si portocale

de Pasiune pentru bucatarie in Torturi, 25 Feb 2010 | 4393 vizualizari

 

Reteta este preluata de aici:http://dana2dor.blogspot.com/.Mi-a placut foarte mult ideea si este fff bun.Pe viitor o sa fac mai multe combinatii pentru ca toata lumea a preciat acest desert.Stiu ca sunt la dieta,dar nu am putut sa nu mananc si eu.Pot sa ma abtin de la orice,dar de la prajituri nu!

 

INGREDIENTE

  • 2 plicuri crema pt tarte
  • 12 piscoturi
  • 3 kiwi
  • 3 porocale
  • 150 ml frisca lichida
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Diplomat la pahar cu kiwi si portocale:

Am preparat crema conform instructiunilor de pe plic si am batut frisca.In fiecare pahar am faramitat cate un piscot peste care am pus 2 linguri de suc natural de porocala,apo crema,fructele taiate bucatele,piscot insiropat,crema,fructe,frisca si am ornat cu felii de kiwi si portocale.Daca aveti un pahar mai mic puneti goar piscot,crema,fructe,frisca.ESTE DIVIN.Se lasa la rece.


POFTA BUNA!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Diplomat la pahar cu kiwi si portocale 19149
retete culinare - Diplomat la pahar cu kiwi si portocale 19150
retete culinare - Diplomat la pahar cu kiwi si portocale 19151
retete culinare - Diplomat la pahar cu kiwi si portocale 19152
retete culinare - Diplomat la pahar cu kiwi si portocale 19153
retete culinare - Diplomat la pahar cu kiwi si portocale 19154
retete culinare - Diplomat la pahar cu kiwi si portocale 19155
retete culinare - Diplomat la pahar cu kiwi si portocale 19156
retete culinare - Diplomat la pahar cu kiwi si portocale 19157

COMENTARII (15)

ionela2682 1

26.02.2010, 14:16

Ubulika 1

16.05.2010, 19:57

interesant..si categoric trebuie sa incerc..ca arata super

adry88 1

03.06.2011, 21:08

exceptional

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Mena
  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Parjoale de legume si branza

de Rux 9

Parjoale de...

ieri la 23:40

Chiftele de legume

de Ksenya 4

Chiftele de legume

ieri la 15:20

Tortellini cu carne si ardei

Tortellini cu...

pe 28.09 la 22:27