Diplomat la pahar cu kiwi si portocale

de Pasiune pentru bucatarie in Torturi, 25 Feb 2010 | 4494 vizualizari

 

Reteta este preluata de aici:http://dana2dor.blogspot.com/.Mi-a placut foarte mult ideea si este fff bun.Pe viitor o sa fac mai multe combinatii pentru ca toata lumea a preciat acest desert.Stiu ca sunt la dieta,dar nu am putut sa nu mananc si eu.Pot sa ma abtin de la orice,dar de la prajituri nu!

 

INGREDIENTE

  • 2 plicuri crema pt tarte
  • 12 piscoturi
  • 3 kiwi
  • 3 porocale
  • 150 ml frisca lichida
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Diplomat la pahar cu kiwi si portocale:

Am preparat crema conform instructiunilor de pe plic si am batut frisca.In fiecare pahar am faramitat cate un piscot peste care am pus 2 linguri de suc natural de porocala,apo crema,fructele taiate bucatele,piscot insiropat,crema,fructe,frisca si am ornat cu felii de kiwi si portocale.Daca aveti un pahar mai mic puneti goar piscot,crema,fructe,frisca.ESTE DIVIN.Se lasa la rece.

POFTA BUNA!!

 

RETETA IN IMAGINI

Diplomat la pahar cu kiwi si portocale-0
Diplomat la pahar cu kiwi si portocale-1
Diplomat la pahar cu kiwi si portocale-2
Diplomat la pahar cu kiwi si portocale-3
Diplomat la pahar cu kiwi si portocale-4
Diplomat la pahar cu kiwi si portocale-5
Diplomat la pahar cu kiwi si portocale-6
Diplomat la pahar cu kiwi si portocale-7
Diplomat la pahar cu kiwi si portocale-8

COMENTARII (15)

ionela2682 1

26.02.2010, 14:16

Ubulika 1

16.05.2010, 19:57

interesant..si categoric trebuie sa incerc..ca arata super

adry88 1

03.06.2011, 21:08

exceptional

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41