Dovlecei umpluti

de ionela2682 in Porc, 13 Iul 2011 | 3224 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 dovlecei potrivit de mari
  • 500 g carne tocata
  • 1 ceapa mare
  • 3-4 rosii bine coapte
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

-dovleceii se taie pe orizontala,se scobesc

-ceapa se taie marunt ,se pune la calit impreuna cu mijlocul dovleceilor maruntit

-se adauga carnea tocata,rosiile taiate cubulete,tinem pana scade zeama ,saram si piperam

-cu aceasta umplutura vom umple "cojile"de dovlecel,asezam felii de rosii deasupra,stropim cu ulei,si adaugam 1 cana de apa

-introducem la cuptor pentru 1 ora,sau pana se rumenesc frumos.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Dovlecei umpluti 115256
retete culinare - Dovlecei umpluti 115257
retete culinare - Dovlecei umpluti 115258
retete culinare - Dovlecei umpluti 115259
retete culinare - Dovlecei umpluti 115260
retete culinare - Dovlecei umpluti 115261

COMENTARII (21)

mirela0911 1

13.07.2011, 22:37

placeeeee

ionela2682 1

14.07.2011, 10:51

Te invit Mirela!!

mihaelaM 1

14.07.2011, 18:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55