Farfalle cu feta, spanac si sos olandez

de RuxyRux in Farfalle, 18 Noi 2010 | 6300 vizualizari

 

Paste...mai altfel...dar tare yammyyyyy...

 

INGREDIENTE

  • 1 punga farfalle 400 gr
  • 200 gr feta
  • 100 gr spanac
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri ulei masline
  • pentru sos:  
  • 169 gr unt
  • 200 g smantana
  • zeama lamaie
  • 4 galbenusuri
  • sare un praf
  • 200 g smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu feta, spanac si sos olandez:

Fierbem pastele al dente, le scurgem si le lasam deoparte.

Intr-o craticioara, punem uleiul de masline, usturoiul tocat marunt si apoi spanacul, lasam la inabusit cu capac la foc foarte mic 5 minute. Adaugam o nuca de unt si lasam acoperit.

Preparam sosul olandez :

 Batem vartos galbenusurile cu smantana intr-o cratita pe care am asezat-o pe aburi.

Pe focul cat mai mic punem o tigaie si topim untul. Turnam smantana cu galbenusuri, amestecand mereu pana obtinem un sos dens.

Condimentam cu suc de lamaie si sare dupa gust.

Ungem o tava cu unt, asezam farfallele, apoi branza feta cubulete, sosul si spanacul din loc in loc. Dam pentru 20 de min la cuptor la foc iute( 200 grade)...servim cu pofta si cu ganduri frumoase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu feta, spanac si sos olandez" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu creveti si midii