Fasole cu ciolan afumat

de ianculubita in Porc, 30 Iun 2011 | 3522 vizualizari

 

Sa va spun cum fac eu aceasta mancare;daca veniti la masa la mine,uitati de fripturi

 

INGREDIENTE

  • 1rasol afumat
  • 1kg de fasole cu bobul mare
  • 1morcov
  • 2cepe mari
  • 1ardei gras
  • 1cutie cu rosii
  • marar,patrunjel
  • 100ml ulei
  • sare,piper,cimbru
  • 2catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu ciolan afumat:

Fasolea,o pun sa se umfle intr-un castron cu o mana de sare de bucatarie; a doua zi, pun la fiert rasolul spalat cu apa calda; dupa ce se desprinde carnea de pe os, il scot si-l las deoparte; fasolea,scursa si spalata, o pun la fiert si o las pana ce boabele incep sa crape;

Scurg fasolea, o spal bine cu apa rece, apoi o pun la fiert cu apa de la rasol, nu toata putin cat trece peste boabe; adaug ceapa tocata marunt si ardeiul, radacinoasele date pe razatoare, apoi pun capacul si las sa fiarba incet;

Intre timp, scot carnea de pe os, o tai cubulete, o prajesc in ulei si adaug cutia de rosii si usturoiul pisat; cand fasolea este fiarta, adaug rasolul, condimentez si dau vasul la cuptor pentru 30-40min; cand este gata adaug verdeata; se serveste cu orice salata sau acreala are fiecare

 

RETETA IN IMAGINI

Fasole cu ciolan afumat-0
Fasole cu ciolan afumat-1
Fasole cu ciolan afumat-2

COMENTARII (15)

Lau

Lau 1

02.07.2011, 09:23

bun

adry88

adry88 1

02.07.2011, 14:26

placeeeeeeee

ianculubita

ianculubita 1

02.07.2011, 19:21

Multumesc pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!