Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
"Reteta romaneasca"
Ficatul de porc se spala bine si se usuca cu hartie absorbanta.
Se curata de vene si pielite si se taie felii potrivite.
Se pune ficatul intr-un castron si se toarna laptele.
Se acopera castronul si se tine la frigider minim 4 ore.
Dupa fragezire, se scoate intr-o strecuratoare sa se scurga bine.
Se pune uleiul intr-o tigaie la incins si se pun bucatile de ficat la prajit.
Se prajesc pe ambele parti circa 5-6 minute pe fiecare parte ca sa se patrunda.
Se scot pe hartie absorbanta.
Se presara cu sare si piper si se pot consuma cu garnitura si salata.
Noi l-am mancat asa simplu cu paine proaspata si muraturi.
Ueiul in care s-a prajit ficatul este foarte gustos cu paine.
Pofta Buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult