Ficatei de pui cu praz

de Sylvia in Ficat, 29 Ian 2010 | 6126 vizualizari

 

O mancare delicioasa si usor de relizat, ideala pentru un pranz fara multe calorii.

 

INGREDIENTE

  • 300 grame de ficatei de pui,
  • o jumatate de praz,
  •  sare,
  •  piper,
  •  putin delikat de legume,
  • putina boia de ardei iute,
  • ierburi aromate ( eu am folosit patrunjel)
  • o lingura ulei de porumb sau masline.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu praz:

 Intr-o tigaie mai mare punem uleiul la incins si apoi adaugam ficateii de pui spalati si stersi cu un servet absorbant , adaugam condimentele si lasam la foc  mic pret de cateva minute. Adaugam apoi prazul taiat rondele si 50 ml de apa si lasam sa fiarba inabusit si la foc mic timp de 5- 7 minute .

  La sfarsit mai condimentam daca este cazul, pentru cei care prefera mancarea picanta pot adauga unvarf de cutit de pasta de ardei iute , adaugam patrunjelul maruntit si luam de pe foc.  Eu am servit cu 2 rondele de bagheta prajite si cu mic decor de castravete si ridichi, va doresc  pofta buna.

 

RETETA IN IMAGINI

Ficatei de pui cu praz-0
Ficatei de pui cu praz-1

COMENTARII (4)

madi_marin

madi_marin 1

29.01.2010, 12:29

si mie imi plac ficateii.... si imi mai plac farfurioarele si cum decorezi preparatele. sunt fine si elegante.....

Sylvia

Sylvia 1

29.01.2010, 12:40

Multumesc pentru aprecieri
Madi sincer la capitolul asta m-a influetat foarte tare arta culinara a franceza, charmul lor de a aduce o tusa de eleganta la orice prezinta...un plus de culoare. Sunt la mii de ani lumina de ce sunt ei in stare sa faca dar sunt macar pe drumul cel bun si am descoperit ca de fapt e foarte simplu... si multumesc de laude, de la o asa gospodina buna ca tine ....

madi_marin

madi_marin 1

29.01.2010, 13:07

si eu iti multumesc frumos......esti tare draguta...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!