Flori de dovlecel pane

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 17 Iun 2013 | 5159 vizualizari

 

E prima oara cind maninc flori de dovlecel...Pot spune ca au un gust foarte bun...Reteta e una simpla si usor de preparat...

 

INGREDIENTE

  • 10 flori de dovlecel
  • 3 oua
  • 5 linguri cu lapte
  • faina
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Flori de dovlecel pane:

Florile de dovlecel le spalam si le uscam cu ajutorul unui servet de hartie.Indepartam codita si partea interioara.

Separat intr-un bol amestecam ouale,laptele,faina si sarea astfel incit sa obtinem o compozitie asemanatoare unei smantane.

Trecem florile prin compozitie si le prajim in ulei incins.Le scoatem pe un servet de hartie ptr a indeprta excesul de ulei.

Se seresc atit calde cit si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Flori de dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (16)

Rocsi 1

17.06.2013, 19:20

Corinuta 1

17.06.2013, 21:45

Ce dragute, cu siguranta as gusta!

_Alina_ 1

18.06.2013, 08:04

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fori di zucca (flori de dovlecel)