Floricele-aperitiv

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2013 | 3518 vizualizari

 

Se pot servi langa o supa limpede de pui cu galuste . Se pot servi langa o bericica . Care langa ce doreste :)

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie placinta
  • Salam uscat cu paprika
  • Salam uscat cu piper verde
  • 1 ou
  • 50 ml lapte
  • seminte susan
  • seminte in, chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Floricele-aperitiv:

Decongelati aluatul la temperatura camerei .

Intindeti foia si cu ajutorul unei forme de biscuiti decupati ,, floricele ''

Ungeti floricelele cu ou batut cu ajutorul unei pensule de silicon . Pe fiecare floricea se pune cate o felie de salam .

Cu o forma mai mica decupati capacele ce le lipiti tot cu ou batut peste felia de salam.

Se aseaza frumos intr-o tava in care ati pus hartie de copt.Ungeti floricelele cu lapte tot cu ajutorul unei pensule . Presarati semintele preferate .

Coaceti la cuptor  pana se rumenesc .

TIPS-URI

1

Se pot condimenta cu sare sau piper facultativ inainte de coacere , dar eu am considerat ca salamul folosit este suficient de picant .

Daca ti-a placut reteta noastra "Floricele-aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada de foietaj