Foietaj cu carne

de Constelatialeu in Porc, 20 Sep 2013 | 2569 vizualizari

 

Ceva repede si gustos,ca n-am timp de chestii ''supercalifragilistice''.....

 

INGREDIENTE

  • 275 g aluat foitaj
  • cca 200 g carne porc tocata
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ou
  • marar
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu carne:

Carnea tocata, impreuna cu ceapa taiata marunt si ardeiul taiat cubulete, le amestecam, potrivim de sare si piper si le calim intr-o tigaie cu ulei incins, pana se inoaie ceapa si ardeiul. Apoi le transferam intr-un castron, adaugam un ou si mararul, omogenizam si intindem umplutura peste foaia de foietaj. Rulam de la ambele capete spre mijloc.

Punem foitajul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam tava la cuptor cca 20-25 minute. Cand e aproape gata ungem cu un pic de ulei de masline.

Se poate servi atat calda cat si rece.

 

RETETA IN IMAGINI

Foietaj cu carne-0
Foietaj cu carne-1
Foietaj cu carne-2
Foietaj cu carne-3
Foietaj cu carne-4
Foietaj cu carne-5
Foietaj cu carne-6
Foietaj cu carne-7
Foietaj cu carne-8
Foietaj cu carne-9

COMENTARII (31)

Rocsi 1

20.09.2013, 21:45

Asa ceva imi place si mie

karla 1

20.09.2013, 22:48

arata bine

_Alina_ 1

21.09.2013, 11:10

Yummy!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41