Frigarui pe bat, cu garnitura de cartofi si varza

de silvianart in Porc, 8 Ian 2017 | 3027 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150-200 gr. carne tocata
  • 3-4 linguri varza dulce
  • 1 cartof
  • 1 lingura maioneza
  • 2-3 fire marar
  • 1 lingura cascaval ras
  • 1 lingurita ceapa tocata fin
  • 1 catel usturoi
  • 1 ou
  • sare, piper, busuioc, chili, cimbru
  • betigase frigarui
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui pe bat, cu garnitura de cartofi si varza:

Fierbem cartoful 12-15 min. Amestecam carnea tocata cu putin marar, cascavalul ras, usturoiul zdrobit, ceapa, sare, piper, chilii, busuioc si o lingurita din oul batut. Aplicam carnea pe betigasele de frigarui si asezam pe grill-ul incins. Rotim betigasele pana se fac pe toate partile.
Cartoful il dam cu sare, cimbru si ii dam o fata in tigaia, grill-ul, unde am fript carnea. Salata de varza o asezonam dupa gust.
Maioneza fac mai multa, cam 200 gr, si o tin la frigider.
Se asaza pe farfurie dupa bunul plac. Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui pe bat, cu garnitura de cartofi si varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Varză cu afumătură la ceaun