Friptura de miel cu garnitura de orez

de Rahela Velicu in Oaie, 14 Mai 2021 | 2647 vizualizari

 

"Retete pascale"

 

INGREDIENTE

  • 700- 800 g carne de miel
  • 5-6 fire de usturoi verde
  • 100 g bulion
  • marar
  • 200 g orez
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 50 ml ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel cu garnitura de orez:

Taiem ceapa rondele si o punem la calit in ulei incins. Adaugam orezul si mai lasam 4-5 minute sa se patrunda putin, adaugam apa si sare dupa gust si lasam la fiert.

Carnea de miel o punem intr-o tava, adaugam usturoiul taiat rondele si bulionul dizolvat in apa. Presaram sare si dam la cuptor 45-50 de minute, sau pana cand carnea de miel este gatita. Daca este nevoie, mai adaugam apa din cand in cand. La final, adaugam in friptura si mararul tocat marunt.

Servim friptura cu garnitura de orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Marinata pentru carnea de miel