Friptura de porc cu legume

de Lau in Porc, 25 Mar 2018 | 1983 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 2 morcovi
  • 2 radacini pastarnac
  • 1 radacina telina
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • 1/2 legatura usturoi verde
  • 2 linguri untura
  • 250 ml bere
  • sare
  • piper alb, negru
  • cimbru
  • boia de ardei iute
  • condimente pentru porc
  • rozmarin
  • 2 linguri ulei de masline
  • 5 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu legume:

Carnea o spalam, o stergem cu un prosop si o taiem felii.

Intr-un vas adaugam condimentele (fara rozmarin), usturoiul pisat, uleiul de masline, berea, amestecam bine dupa care adaugam feliile de carnea, acoperim cu folie alimentara si dam la rece 1 ora.

Ungem tava cu untura, adaugam legumele taiate felii, usturoiul verde, deasupra feliile de carne, rozmarin si o cana de apa/vin/bere ce dorim.

Acoperim cu o folie de aluminiu tava si  dam la cuptorul incalzit 30 minute, dupa care indepartam folia si lasam pana ce se rumesc feliile de carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu praz si ardei copt