Friptura marinata in sos picant

de Valclaudia in Porc, 9 Noi 2014 | 4715 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc, cca 700 gr.
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 1/2 adei iute
  • sare si piper dupa gust
  • 3 linguri ulei
  • 2 gogosari
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura marinata in sos picant:

Spalam carnea, o feliem dupa preferinta.

Amestecam intr-un bol pasta de tomate cu 50 ml apa rece, rondele de ardei iute, sare si piper dupa gust.

Turnam amestecul peste feliile de carne. Omogenizam sa se imbrace toata carnea in amestecul picant, acoperim vasul cu o folie alimentara si dam la rece pentru 2-3 ore.

Curatam gogosarii, ii taiem fasii.

Punem intr-o tigaie putin ulei, asezam feliile de carne, asezam fasiile de gogosari, punem cca 150 ml apa rece, acoperim tigaia si lasam sa se gateasca la foc mic pana scade toata apa.

Presaram verdeata tocata si servim.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se serveste cu orice garnitura (cartofi, orez, legume, etc...)

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Friptura marinata in sos picant 351190
retete culinare - Friptura marinata in sos picant 351191
retete culinare - Friptura marinata in sos picant 351192
retete culinare - Friptura marinata in sos picant 351193
retete culinare - Friptura marinata in sos picant 351194
retete culinare - Friptura marinata in sos picant 351195
retete culinare - Friptura marinata in sos picant 351196
retete culinare - Friptura marinata in sos picant 351197
retete culinare - Friptura marinata in sos picant 351198
retete culinare - Friptura marinata in sos picant 351199
retete culinare - Friptura marinata in sos picant 351200

COMENTARII (14)

mirela0911 1

09.11.2014, 12:59

Ce bunatate!

deyutzky 1

09.11.2014, 13:06

foarte buna

iri_iri 1

09.11.2014, 23:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!